سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مدیر وبلاگ
 
آمار واطلاعات
بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 19
کل بازدید : 9380
کل یادداشتها ها : 48
خبر مایه



اگر شما قصد راه اندازی یک کسب و کار را برای بار اول دارید احتمالا نگران هستید که آیا در این راه موفق می‌شوید یا نه. با مطالعه این 10 اصل، احتمال موفقیت کارآفرینی خود را در کسب و کار جدید بیشتر کنید. در این مقاله من بهترین توصیه‌های کارآفرینان برتر را و آنچه خودم در تجربیات شخصی کسب کردم را به شما ارائه می دهم.

موفقیت در کسب و کار
موفقیت در کسب و کار
10 اصل موفقیت در کسب و کار جدید

 
1- شور و اشتیاق

 

شما مجبور نیستید که با تمام وجود عاشق کسب و کار خود و وظایف مرتبط با آن باشید. اما برای موفقیت در این راه شما باید کسب و کارتان را با اشتیاق پیگیری کنید. پس این بسیار مهم است که شما عمیقا از شغل خود لذت ببرید. خواه این شغل ماهیگیری باشد خواه دوندگی یا نقاشی.

پیش از این که وارد دنیای کارآفرینی شوید، با پرسیدن این سه سوال از خود مطمئن شوید که در مسیر درست قرار دارید:

 

سوال اول: آیا شما واقعا تمایل دارید که کسب و کار خودتان را راه‌اندازی کرده و تمام زحمات آن را بر دوش خودتان بکشید؟

صاحب کسب و کار شدن بسیار متفاوت تر از کار کردن برای دیگران است. این استارت‌آپ به شما وابسته است و به تبع آن موفقیت یا شکست آن نیز به شما بستگی دارد. هیچ کسی نیست که به شما بگوید چه کاری انجام دهید. یا در موقعیت های حساس به جای شما تصمیمات صحیح اتخاذ کند. مقدار دستمزدتان نیز به مقدار توانایی‌تان در جذب مشتری بستگی دارد.

 

سوال دوم: آیا تمایل به سخت کار کردن و پذیرش دشواری ها را دارید؟

هر کارآفرین موفق و باتجربه‌ای به شما خواهدگفت که ره صدساله را یک شبه نمی توانید طی کنید. به این معنی که برای موفقیت بایستی شب ها را تا دیروقت بیدار بمانید. ساعات طولانی بی وقفه کار کنید و شاید تا مدت ها تعطیلات نداشته باشید.

 

سوال سوم: آیا اعتماد به نفس و نظم فردی دارید؟

استارت‌آپ‌های محدودی هستند که زودبازده بوده هستند. و موفقیت آن‌ها از پیش تضمین شده است. اما سایر کسب و کارها در بلندمدت، بازار هدف خود را ساخته و به سوددهی می رسند. به همین دلیل شما حتما باید بسیار انعطاف پذیر بوده و کنترل خوبی بر شخصیت خود داشته باشید تا در مواقع سختی و موفقیت به بیراهه منحرف نشوید.

 
2- کارآفرینی در کنار اشتغال

 

شما چند وقت می توانید بدون داشتن شغل دوام بیاورید؟ مدتی کوتاه. فراموش نکنید به احتمال زیاد در دوره طولانی مدت کسب و کار جدید شما به سوددهی می رسد. شاغل بودن در حین راه اندازی کسب و کار جدید به معنی داشتن پشتوانه مالی و آسودگی خاطر نسبی است.

اگر شما در حال حاضر شغلی ندارید و یا مجبور به ترک شغل فعلی خود هستید، برای کارآفرینی باید تحلیل دقیقی از بازه زمانی که ایده شما عملی می‌شود و به سوددهی می‌رسد داشته باشید.این برهه زمانی را با قرض گرفتن از دوستان و یا وام گرفتن پشت سر بگذارید.

 
3- شریک خوب

 

برای پایه گذاری کسب و کار جدید به حمایت و همراهی دوستان و یا اعضای خانواده نیاز است. وجود فردی یا افرادی که هم عقیده شما هستند باعث می‌شود که بتوانید درباره ایده هایتان با همدیگر صحبت کنید. نظرات و عقاید یکدیگر را نقد کرده و در صورت لزوم کامل کنید. داشتن شریکی قابل اطمینان باعث کاهش اضطراب و نگرانی شما می شود و زیان های احتمالی هر کدام از شما را کمتر می کند. به خاطر داشته باشید که همه این فواید در صورتی نصیب شما می شود که شریکی خوب و معتمد داشته باشید.

 
4- جذب مشتری

 

تا روزی که نتوانستید به میزان کافی برای کسب و کار خود مشتری جذب کنید دست از تلاش برندارید. چرا که هیچ کسب و کاری بدون داشتن مشتری دوام نیاورده است. در حوزه بازاریابی مطالعه کنید و در عمل با برقراری ارتباط با دیگران آن را امتحان کنید. بازاریابی امروزه مقوله ای بسیار پیچیده است که در موفقیت کسب و کار شما نقش حیاتی ایفا می کند.

 
5- برنامه ریزی دقیق برای اهداف بلندمدت و کوتاه مدت

 

هنگامی که شما به راه اندازی کسب و کار جدید خود فکر می کنید اصلی ترین دلیل برای نوشتن یک برنامه دقیق کاری اینست که شما پول زمان و انرژی خود را در یک کسب و کار ناموفق هدر ندهید. این نکته بسیار ضروری است که شما یک برنامه کسب و کار دقیق برای خود طراحی کنید. اما ضرورتی ندارد که کاملا مشابه با آن عمل کرده و تصمیم گیری کنید.

 
6- یادگیری

 

شما تحقیقات زیادی انجام داده اید تا یک طرح کسب و کار بنویسید، اما این فقط یک شروع است، هنگامی که شما به یک کسب و کار وارد می‌شوید باید به کسب تجربه بپردازید و در آن زمینه به فردی خبره تبدیل شوید. شرکت در دوره های مرتبط و تخصصی می تواند ایده ای بسیار مفید باشد.

 
7- تجربه و تخصص دیگران

 

از سوی دیگر، فقط به این دلیل که شما کسب و کاری را شروع می کنید، نباید توقع داشت که شما باید در همه چیز تخصص داشته باشید. اگر یک حسابدار یا کارگذار نیستید، از یکی (یا هر دو) کمک بگیرید و با فردی متخصص در این زمینه مشورت کنید.

اگر شما نیاز دارید که یک قرارداد تنظیم کنید و یک و کیل نیستید، از فردی حرفه ای کمک بگیرید. شما تلاش می کنید که وقت بیشتری صرف کنید تا در صورت امکان پول کمتری خرج کنید اما این کار در طولانی مدت به ضرر شما تمام می شود و بودجه و وقت زیادی را هدر می دهد چون شما در این امور تخصص ندارید.

 
8- دنبال پیدا کردن پول بروید!

 

شروع به پس انداز کنید. کسانی را پیدا کنید که به صورت بالقوه می توانید از آنها قرض بگیرید. برای شروع می توانید از بانک وام بگیرید چون وام دهندگان سنتی و دوستان و آشنایان دوست ندارند در ریسک کار، با شما شریک شوند و فقط از طرح هایی که امتحان شان را پس داده اند استقبال خواهندکرد. این گونه کسب و کارها نیز معمولا اشباع شده اند و رقابت در این موارد کار دشواری است.

 
9- رفتار حرفه ای

 

همه چیز به خودتان باز می گردد. این بسیار مهم است که شما چقدر به خودتان اعتماد دارید و تا چه حد حرفه ای عمل می کنید. به مردم اجازه بدهید بدانند چقدر در کارتان تخصص دارید و کسب و کارتان کاملا بی عیب و نقص است. با افراد کاملا محترمانه رفتار کنید و در حین کار جدی و دقیق باشید. به کارتان اهمیت بدهید تا بقیه به ارزش شما و کارتان پی ببرند.

 
10- به قوانین احترام بگذارید

 

مطمئن باشید عمل به قانون کار شما را راحت تر خواهدکرد. از همان ابتدا مجوزهای لازم برای شروع به کار را دریافت کنید. به مالیات اهمیت بدهید. سعی برای گریز از قانون شما را به دردسر می اندازد و از تمرکز شما بر بهبود کسب و کار و نوآوری جلوگیری می کند.

گریز از قانون موجب از دست رفتن اعتبار شما می شود که امر مهم ترین رکن لازم برای پیشرفت است. پس عاقلانه ترین کار احترام به قوانین است.

 
چکیده مقاله:

 

در این مقاله من بهترین توصیه‌های کارآفرینان برتر را و آنچه خودم در تجربیات شخصی کسب کردم را به شما ارائه می دهم. 10 اصل موفقیت در کسب‌و‌کار جدید که توجه به این نکات راه اندازی کسب و کار را راحت تر می کند و کم استرس تر می کند و احتمال موفقیت شما را افزایش میدهد.






طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ